Planeetvriendelijke designs voor de zomer | Fashionchick

2022-05-22 00:55:58 By : Ms. Dora Xu

Laten we kennismaken met The Founded. De webshop met merken als Only, Object en Y.A.S en sinds kort ook Aligne: een milieuvriendelijk, doordacht, toegewijd en gewild merk met mooie items die je zeker wilt hebben en waarmee je planeetvriendelijke designs toevoegt aan je kledingkast. 

Denk jij tegenwoordig ook iets langer na voordat je iets koopt? En dan hebben we het niet alleen over het riedeltje of je het wel écht leuk vindt en of je het nodig hebt - ook belangrijk. Maar dat je kritischer kijkt naar de stof, de kwaliteit en hoe tijdloos het is. Iets waar Aligne heel blij van wordt. De collectie is namelijk zo ontworpen dat het én tijdloos is, maar ook past bij de huidige trends. En ten alle tijden van hoge kwaliteit is, want het kledingstuk moet natuurlijk wel een tijdje meegaan. 

Een tijdloos item is een investering. Het raakt niet uit de mode en de combinaties zijn eindeloos. Hier is goed op ingespeeld. In de collectie vind je namelijk alle perfecte basics: midi-jurken, maxi-jurken, alle soorten jeans, salopettes, blazers en bermuda-shorts. Wat betreft kleuren en prints zien we voornamelijk effen kleuren en hier en daar een minimalistische print, zoals stippen of strepen. Met al deze items kun je je hele garderobe vervangen door sustainable items. 

Duurzame stof? Check! Tijdloos item? Check! Verliefd op het item? Check! Dan is het goed om naar de verzending te kijken. De labels en de verpakking waarin het wordt verstuurd. Aligne gebruikt enkel labels van recyclebare materialen. Zo is de productie van gerecycled polyester een stuk beter voor het klimaat en zorgt voor 75% minder CO₂- uitstoot dan nieuw polyester. Door het te recyclen wordt voorkomen dat het naar de stortplaats gaat en de oceaan wordt vervuild. Dat is precies wat we niet willen. Ook de verpakking is volledig recyclebaar. Er wordt gebruik gemaakt van gerecycled karton in plaats van plastic en andere overbodigheden. Toch is het aan jou om niet teveel los van elkaar te bestellen, of gewoon naar de winkel te gaan.  

Klaar om sustainable te shoppen bij Aligne? In samenwerking met The Founded.

Zo draag je een zwarte jeans in de zomer

Deze modebegrippen vinden we vaak lastig te onderscheiden

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Zo draag je je telefoon in stijl - à la Emily in Paris Fashion Lees ook Zorg dat je deze stoffen vermijdt Fashion Lees ook Waarom je elke dag andere schoenen moet dragen Fashion Lees ook Deze outfits combineer je met chunky sandalen Fashion Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Zo draag je je telefoon in stijl - à la Emily in Paris

Zorg dat je deze stoffen vermijdt

Waarom je elke dag andere schoenen moet dragen

Deze outfits combineer je met chunky sandalen

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.